Filtre de recerca
Etiquetes
Etiquetes
Vés enrere

Esther Alcocer Koplowitz rep el premi CEAL per l’expansió de FCC a l’Amèrica Llatina

17/10/2013

Esther Alcocer Koplowitz rep el premi CEAL per l’expansió de FCC a l’Amèrica Llatina

  • La presidenta del Grup de Serveis Ciutadans va recollir el guardó en presència del príncep d’Astúries i dels ministres del canal de Panamà i d’Afers Exteriors d’Espanya  
Esther Alcocer Koplowitz rep el premi CEAL per l’expansió de FCC a l’Amèrica Llatina

La presidenta de FCC, Esther Alcocer Koplowitz, va rebre ahir a la tarda a Panamà el Gran Premi a l’Expansió Empresarial concedit pel Consell Empresarial de l’Amèrica Llatina (CEAL) al Grup de Serveis Ciutadans. A l’acte, hi van assistir S.A.R. el Príncep d’Astúries, Sr. Felip de Borbó, el ministre panameny per a Afers del canal, Roberto Roy, i el ministre espanyol d’Afers Exteriors i Cooperació, José Manuel García-Margallo.
El Consell Empresarial va valorar l’expansió realitzada per FCC als principals països de l’Amèrica Llatina, on opera des de fa ja 15 anys a través d’empreses amb orígens i recursos locals, com ara les filials de Panamà i Costa Rica. Aquesta regió aporta l’11,5% de la xifra de negocis del grup (dades del segon semestre de 2013), la major part de la qual correspon al desenvolupament d’infraestructures.

En la seva intervenció, el ministre García-Margallo va lloar el treball i l’expansió de les empreses espanyoles, entre les quals va citar FCC com “un exemple del bon fer”. “Contribueix com poques empreses”, va afegir, “a engrandir la marca Espanya i a la imatge exterior”.

Esther Alcocer va agrair a CEAL el guardó “concedit a FCC, empresa que tinc l’honor de presidir i que la meva mare, Esther Koplowitz, ha impulsat fins a convertir-la en una de les societats de referència en el món de les infraestructures i els serveis ciutadans”. “Aquest premi”, va dir, “serà, per a tots els qui formem part del Grup FCC, un testimoni permanent de gratitud i record cap als qui contribueixen a la millora social i econòmica d’aquest continent, així com un nou impuls per al nostre desenvolupament aquí, a Panamà, i a l’Amèrica Llatina”.

El CEAL es va reunir a la capital de l’istme amb motiu de la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern. El Consell Empresarial, fundat a Ciutat de Mèxic fa 23 anys, és una xarxa d’empresaris llatinoamericans. La seva missió és estimular la participació dels seus membres en els corrents d’intercanvi i cooperació, en tots els aspectes en què l’empresa privada pugui contribuir a l’enfortiment dels seus vincles recíprocs i al progrés socioeconòmic de les respectives nacions.