Filtre de recerca
Etiquetes
Etiquetes
Vés enrere

FCC nomena Arnold Schiefer conseller delegat d'ALPINE<br />

06/03/2013

FCC nomena Arnold Schiefer conseller delegat d'ALPINE

FCC nomena Arnold Schiefer conseller delegat d'ALPINE<br />

Arnold Schiefer ha estat nomenat conseller delegat d'ALPINE. El nou primer executiu de la filial de construcció per a l’Europa central procedeix dels ferrocarrils federals austríacs i té una gran experiència en gestió d'infraestructures i processos de transformació empresarial.

El nou conseller delegat d'Alpine, Arnold Schiefer, dirigirà el procés de transformació del grup amb la finalitat de mantenir-lo en posicions de lideratge en els seus mercats domèstics, bàsicament Àustria i Alemanya. La designació de Schiefer al capdavant de la companyia comporta una declaració clara, positiva i estabilitzadora de FCC cap als treballadors, els socis empresarials i les entitats financeres del grup de construcció.

Llicenciat en ciències empresarials, Arnold Schiefer va començar al Tirol una carrera que el va portar a convertir-se en responsable de divisió del Ministeri d'Infraestructures a Viena l’any 2000. El 2005 es va incorporar a ÖBB (Ferrocarrils Federals Austríacs), on es va fer càrrec de la direcció del projecte per a la construcció de l'estació central de trens de Viena. Com a president del consell, va supervisar la fusió i la nova orientació d’ÖBB-Infrastruktur AG. El 2011 va ser fitxat per Rail Cargo Austria AG per reorganitzar i transformar Rail Cargo Hungaria. Finalment, va ocupar el càrrec de president del consell de Rail Cargo Austria AG.

Recentment, Alpine ha arribat a un acord amb el govern d'Àustria i els principals creditors per al refinançament del deute i la reestructuració del grup.

El nomenament d'Arnold Schiefer se suma als de Fernando Moreno i Miguel Jurado com a president i director general de FCC Construcción, respectivament.