Filtre de recerca
Etiquetes
Etiquetes
Vés enrere

FCC i l'Ajuntament de Barcelona creen el programa de beques HUBarcelona

17/03/2014

FCC i l'Ajuntament de Barcelona creen el programa de beques HUBarcelona

FCC i l'Ajuntament de Barcelona han signat un conveni de col•laboració per crear el programa de beques HUBarcelona. Aquestes beques estan pensades per a universitaris de la ciutat que vulguin ampliar els seus estudis amb formació relacionada amb l'estratègia smartcity.

 

FCC i l'Ajuntament de Barcelona creen el programa de beques HUBarcelona

 FCC dotarà econòmicament el programa amb 250.000 euros en total, que es distribuiran en les cinc beques, de 50.000 euros cadascuna. El consistori es compromet a establir un sistema de tutoria o seguiment de les activitats de formació dels becats, i a dissenyar un sistema de pràctiques de manera que els beneficiaris de les beques puguin aplicar i consolidar el coneixement adquirit en projectes d'interès per a la ciutat.

El vicepresident i conseller delegat de FCC, Juan Béjar, va afirmar en l'acte de presentació de les beques: “No podem deixar de donar suport incondicional a aquesta iniciativa de Barcelona, encara més quan la ciutat és a l'avantguarda de la innovació i la gestió òptima de serveis".

Al seu torn, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va assenyalar la importància de la signatura d'aquest conveni entre el consistori i FCC: "Invertim en talent humà que generi serveis per a les persones", perquè, ha assegurat l'alcalde, "les noves tecnologies han de generar espai econòmic i això ha de revertir en el fet que la gent visqui millor".

Les beques HUBarcelona neixen de la voluntat de sumar esforços i aprofundir en la col•laboració publicoprivada en matèria d’smartcity.