Filtre de recerca
Etiquetes
Etiquetes
Vés enrere

La presidenta de FCC, amb el Rei a la Unió dels Emirats Àrabs

24/04/2014

La presidenta de FCC, amb el Rei a la Unió dels Emirats Àrabs

Sa Majestat el Rei va viatjar del 13 al 16 d'abril a la Unió dels Emirats Àrabs i Kuwait, acompanyat dels ministres d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo; de Defensa, Pedro Morenés; de Foment, Ana Pastor; i d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, a més dels secretaris d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Rafael Catalá, i de Comerç, Jaime García-Legaz, així com de representants d'importantsempreses espanyoles. En representació de FCC hi va assistir Esther Alcocer Koplowitz, presidenta del Grup de Serveis Ciutadans.

 

Les activitats empresarials de FCC alaUnió dels Emirats Àrabs se centren actualment en el contracte d'operació i manteniment de la xarxa de sanejament i depuració de la zona est d'Abu Dhabi i en la participació en processos de licitació per a la construcció d'infraestructures.

El contracte de FCC Aqualia és el primer de gestió d'aigua d'una empresa espanyola als set països que configuren la Unió dels Emirats Àrabs. Inclou la ciutat d'Al-Ain i àrees remotes, amb una població de més de 650.000 habitants.

Les activitats empresarials de FCC Construcción als emirats són dirigides des de l'oficina de Doha (Qatar), amb el suport d'un responsable de desenvolupament de negoci a Abu Dhabi. En aquests moments la companyia està participant en algunes licitacions que estan pendents de resolució, com el Museu Zayed, en consorci amb l'empresa local ACC, o el projecte presentat per a Etihad Rail.