Filtre de recerca
Etiquetes
Etiquetes
Vés enrere

Miguel Jurado, nou president de FCC Construcción

25/09/2014

Miguel Jurado, nou president de FCC Construcción

• Substitueix en el càrrec Fernando Moreno, que es jubila després de 28 anys en el Grup
• Vicente Mohedano completa la remodelació de la divisió com a nou director general

 

Miguel Jurado, nou president de FCC Construcción

El Consell d'Administració de FCC, sota la presidència d'Esther Alcocer Koplowitz, va aprovar en la reunió que es va celebrar ahir, i després de l'informe favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, el nomenament de Miguel Jurado Fernández com a nou president de FCC Construcción i membre del Comitè de Direcció del Grup.

 
Jurado, que dependrà del vicepresident i conseller delegat, Juan Béjar, substitueix en el càrrec Fernando Moreno, que es jubila després de 28 anys de permanència a FCC en diferents llocs de responsabilitat. El Consell d'Administració va agrair la dedicació i el treball de Fernando Moreno, que ha exercit la màxima responsabilitat de l'àrea de construcció des del mes de març de l’any passat.

 
El nou president de FCC Construcción és enginyer de Camins, Canals i Ports, llicenciat per la Universitat Politècnica de Madrid el 1987 i té un MBA en direcció i gestió d'empreses de l’IESE. Es va incorporar a FCC el 1988 a l’àrea de construcció. El 2005 va ser nomenat director de Desenvolupament i Participades d'Aqualia i el mateix any va exercir com a sotsdirector general de Desenvolupament i Internacional d'Aqualia. Des de març de 2013 ha exercit com a director general de FCC Construcción.

 
Així mateix, el Consell d'Administració del Grup va aprovar el nomenament de Vicente Mohedano Martín, com a nou director general de FCC Construcción amb dependència del president d'aquesta divisió.

 
Mohedano és enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Madrid. Des que es va incorporar el 1991 al sector de la construcció, disposa d’una experiència consolidada en direcció, gestió en obra civil i obra industrial, i ha ocupat diferents llocs de direcció. Des de juny de 2013 ha exercit com a director de Llatinoamèrica i Algèria.