
 
 

 
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS 
General Meeting of Shareholders  

 
 
When will Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) hold its General Meeting of 
Shareholders? Will it be held at first or second call? 
 
The General Meeting will be held at TORRE REALIA, Puerta Europa, Paseo de la Castellana 
216, MADRID at 16.00 hours on 28 June 2016 at first call. 
 
How do I get to the Meeting venue? 
 
Located at Plaza Castilla bus station as well many different metro lines 
 
When do the doors open at the Meeting venue? 
 
Doors open and accreditation begins two hours before the scheduled meeting time. 
 
Can I gain admission once the Meeting has commenced? 
 
You may gain admission to the Meeting after it has been called to order and accreditation has 
ceased; however, you will not be included in the list of attendees, and you will not be able to 
vote or to speak during the question and answer session. 
 
Will shareholders collect a bonus for attending the General Meeting? 
 
There will not be an attendance bonus. 
 
Will there be a gift for attendees? 
 
There will be no gifts for attendees.  
 
 
What are the requirements for attending the General Meeting? 
 
You must own at least 1 share of FCC and obtain an attendance card. 
 
How do I obtain an attendance card? 
 
The financial institution where your shares are deposited is responsible for issuing the card and 
sending it to you. 
 
What can I do if I do not receive an attendance card, or I lose it? 
 
Contact the financial institution where your shares are deposited to obtain a duplicate or a 
certificate of your standing as a shareholder. 
 
 
When would I have to buy shares in order to be able to vote at the General Meeting? 
 
The shares must be registered in your name at least five days before the scheduled meeting 
date. 
 
 
 
 



 
 
 
Can another person attend on my behalf? Must they be a shareholder? 
 
Shareholders entitled to attend the General Meeting of Shareholders may delegate a proxy to 
represent them, who need not be a shareholder.  
 
Where the shareholder gives voting instructions, the proxy will vote accordingly, and is obliged 
to retain the instructions for one year from the meeting date. 
For this purpose, the proxy must be in possession of the voting instructions and his/her 
appointment as proxy. 
 
One proxy may represent any number of shareholders, without limitation. Where a proxy 
represents more than one shareholder, he/she may vote differently on a given motion in 
accordance with each shareholder's instructions. 
 
How can I participate in the question and answer session?  
 
Since the doors open, there will be a table where you can formerly address your questions 
before the Meeting is called. According to articles 197 and 520 of the Spanish Capital 
Companies Law, during the Meeting, shareholders may verbally ask the Board of Directors any 
additional information regarding the agenda as well as any information that the company would 
have published to the Spanish Stock Exchange Commission (CNMV) since the last AGM 
meeting, that is, since 28 June, 2016, as well as questions regarding the auditor’s report.  

The question and answer period will be announced in the course of the Meeting. To participate, 
you just have to identify yourself and have your identification checked against the list of 
attendees. You may speak once your standing as a shareholder has been verified. 
 
Can I vote or grant proxy via the Shareholder Forum? 
 
No. The Forum is reserved exclusively for dialogue between FCC shareholders. 
 
Can I vote or grant proxy by internet? 
 
Yes. The company has a specific service on its webpage (www.fcc.es) for you to access 
electronic voting within the AGM menu. 


